FacebookGoogle Bookmarks

Sponsor ons!

 

Ons unieke en populaire onderwijsportaal trekt rond de 5000 unieke bezoekers per maand. De doelgroepen van OnderwijsXtra zijn: basisscholieren, scholieren, studenten, leraren, schoolleiders en ouders. Bevindt uw doelgroep zich hieronder? Dan is een banner, advertorial of gesponsorde link iets voor u.

 
Onze service is gratis toegankelijk is voor iedereen. De kosten van website ontwikkeling en onderhoud compenseren wij via sponsoring. Dit levert een win-win situatie op: u profiteert van meer zichtbaarheid op het net en wij kunnen onze dienst onderhouden. Dus sponsor ons!
 

Sponsortools 

Kies hier de sponsortool die bij u past:

 
   1. Adressenwijzer
 
 
 
 

Social Media

De pagina met uw sponsortool promoten wij op onze social media. Onze snelgroeiende groep linkedinvolgers (ruim 7000) bestaat voor 85% uit schoolleiders, onderwijspersoneel, onderwijsdeskundigen en studenten. Hetzelfde geldt voor onze groeiende groep twittervolgers (ruim 2000). Nieuw zijn onze Facebook en Google+ pagina's.
 
 
 
© 2011 Het maken van kopieën of printscreens van onze website(pagina's) of enige andere vorm van duplicatie zonder onze nadrukkelijke en schriftelijke toestemming is verboden.
OnderwijsXtra | Alle rechten voorbehouden | KvK 54015545
privacybeleid | disclaimer