FacebookGoogle Bookmarks

Advertorial

 

Populair

Ons rap populair wordend onderwijsportaal trekt rond de 5000 unieke bezoekers per maand, welk aantal iedere maand stijgt. Wij registeren ruim 50.000 pageviews per maand.

De doelgroepen van OnderwijsXtra zijn: basisscholieren, scholieren, studenten, leraren, schoolleiders en ouders. Bevindt uw doelgroep zich hieronder? Dan is een link op een van onze Xtra-Infopagina's iets voor u!

Promotie

De Advertorial met uw link en call to action, promoten wij op onze social media. Onze snelgroeiende groep linkedinvolgers (ruim 7000) bestaat voor 85% uit schoolleiders, onderwijspersoneel, onderwijsdeskundigen en studenten. Hetzelfde geldt voor onze groeiende groep twittervolgers (ruim 2000). Nieuw zijn onze Facebook en Google+ pagina's.
 
Kies hieronder het pakket dat bij u past. Let op: uw Advertorial moet aansluiten bij de thema's van OnderwijsXtra en van meerwaarde zijn voor de bezoeker.
 
  

Tarieven Advertorial

 
 Pakket 1
Kosten

Tekstcorrectie, plaatsen + 2 weken promoten*

200,-**

Pakket 2

Kosten

Tekstcorrectie, plaatsen + 4 weken promoten*

250,-**

Pakket 3

 

Tekstcorrectie, plaatsen + 6 weken promoten*

300,-**
* Promotie geschiedt 1 x per week via onze social media.
** Genoemde tarieven zijn in euro's en exclusief 21% btw.

 
Profiteer ook van de populariteit van OnderwijsXtra met de vele dagelijkse bezoekers én volgers op de social media. Nu uw advertentie aangevraagd; binnen een week geplaatst!

  
© 2011 Het maken van kopieën of printscreens van onze website(pagina's) of enige andere vorm van duplicatie zonder onze nadrukkelijke en schriftelijke toestemming is verboden.
OnderwijsXtra | Alle rechten voorbehouden | KvK 54015545
privacybeleid | disclaimer