Agressie Training

A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z

 

 M 

 
Mijn Totaalplan
Bureau:     Personal Touches V.O.F.
Adres:       Molentienden 125
Plaats:       3253 VH Ouddorp
Telefoon:   06 - 22743654 / 0187 - 687020
 
 

 
OnderwijsBovenwijs Schoolondersteuning
Naam:   
Jan C. Visser
Adres:  Hans Vonkstraat 12
Plaats: 2353 KM Leiderdorp
Telefoon:  (071) 541-6561
E-mail ons
Naar website
OnderwijsBovenwijs is een schoolondersteunende organisatie.
Bij het Transformatief Trainen maken we gebruik van technieken die verandering stimuleren op persoonlijk- en organisatorisch gebied.
OnderwijsBovenwijs zich richt op alle mensen die in het primair-, beroeps-, voortgezet- en hoger onderwijs werkzaam zijn en die op onderwerpen willen trainen die ze in staat stelt de problematiek rondom pesten, agressie, lastig gedrag, ondermaats presteren en vroegtijdig schoolverlaten op een effectieve wijze aan te pakken.
 
 

 R

Rezist Trainingen
Naam:       Lauw Korthout
Adres:       Eli Heijmanshof 69
Plaats:      2341 PH Oegstgeest
Telefoon:   06 - 14 15 90 21
 
Gevoel van veiligheid is belangrijk voor een school, wegens de ontwikkeling en leerprestaties van de leerlingen én voor het werkklimaat voor onderwijzend en ondersteunend personeel. Hoe ga je om met agressie in klas of op het schoolplein?
De training ‘Omgaan met agressie’  is voor onderwijspersoneel en gaat in op grensoverschrijdend en agressief gedrag van leerlingen en ouders en is gericht op veelvoorkomende schoolsituaties.
Rezist geeft praktische handvatten om agressie te voorkomen, om te buigen en de juiste nazorg te bieden. Ook leert men te werken vanuit preventie, zoals surveilleren of consequent omgaan met klassen- en schoolregels. Voorkomen van agressie is een gezamenlijk doel en geen individueel probleem!
Ook aan jongeren verzorgt Rezist trainingen in omgaan met agressie, zelfverdediging en psycho-fysieke weerbaarheid.

 

 

 

 

© 2011 Het maken van kopieën of printscreens van onze website(pagina's) of enige andere vorm van duplicatie zonder onze nadrukkelijke en schriftelijke toestemming is verboden.
OnderwijsXtra | Alle rechten voorbehouden | KvK 54015545
privacybeleid | disclaimer