ODD & CD

A  - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
 

C 

 

Curamentis Psychologen - Adressenwijzer OnderwijsXtra OnderwijsZorg NL

Curamentis Psychologenpraktijk
Naam:     Theresia Brannan-van der Hoeven
Plaats:     Katwijk
Telefoon: 071-4013343
 
Mijn naam is drs. Theresia van der Hoeven en ik ben werkzaam als ontwikkelings psycholoog in onze psychologen praktijk Curamentis te Valkenburg. Ik werk met zowel kinderen als jeugd met verschillende klachten
Tijdens mijn studie ontwikkelingspsychologie, heb ik onderzoek gedaan naar de emotieregulatie bij kinderen. Na mijn studie heb ik diverse postdoctorale opleidingen gevolgd op het gebied van cognitieve gedragstherapie en psychodiagnostiek, gericht op kinderen en jeugd. Ik werk er graag aan om hun sterke kanten en kwaliteiten naar boven te halen.
De behandeling is systeem gericht, middels inzicht gevende therapie, cognitieve gedrags therapie en EMDR. Er wordt vooral een praktische, klachtgerichte manier van werken gehanteerd.
 
 

P

 

Praktijk Pluspunt Warmond - Adressenwijzer OnderwijsXtra Onderwijszorg NLPluspunt Orthopedagogen

Naam:     Carien Pot
Plaats:    Warmond
Telefoon: 071-3010150
 
Praktijk Pluspunt is een adviespraktijk voor pedagogische hulpverlening, opvoedingsondersteuning en onderzoek en begeleiding van leerproblemen.
Carien Pot is orthopedagoog, GZ-psycholoog en kinderpsychotherapeut en zij houdt zich bezig met eerstelijns pedagogische hulpverlening voor kinderen met psychosociale, emotionele en/of ontwikkelingsproblemen.  Zij werkt o.a. met speltherapie (m.b.v. de beeldcommunicatie methode), oudergesprekken en gezinsbegeleiding.
 
 
© 2011 Het maken van kopieën of printscreens van onze website(pagina's) of enige andere vorm van duplicatie zonder onze nadrukkelijke en schriftelijke toestemming is verboden.
OnderwijsXtra | Alle rechten voorbehouden | KvK 54015545
privacybeleid | disclaimer