FacebookGoogle Bookmarks

Over OnderwijsXtra NL

 

Onderwijsportaal

OnderwijsXtra biedt digitale informatie over onderwijs, zorg, opvoeding, studie en studiehulp voor scholen, docenten, ouders, scholieren en studenten. Men heeft een eigen infopagina met verzamelde webinformatie, handig gerubriceerd naar onderwerp. 

 

Sociale media

Via de OnderwijsXtra sociale media blijft men op de hoogte van actueel onderwijs(zorg)nieuws. Kijkt u eens bij Twitter (ruim 2000) en Linkedin (ruim 6000). Via Linkedin vindt u wellicht ook interessante (onderwijs)connecties.

Compleet aanbod

OnderwijsXtra staat niet op zichzelf. Bij online studiehulp portaal BijlesXtra vindt u een compleet aanbod voor zelfstudie. Voor externe studiehulp is er online bijlesvergelijker Bestebijles.com. Deze unieke bijlesvergelijker maakt de tarieven en diensten van bijlesaanbieders transparant en overzichtelijk. Vergelijk en boek snel en gemakkelijk de best passende bijles, huiswerkhulp of examentraining in de buurt!

 

Samen willen OnderwijsXtra, BijlesXtra en Bestebijles.com bereiken dat scholieren en studenten de leerresultaten kunnen halen die zij voor ogen hebben én, niet onbelangrijk, plezier hebben in school of studie!

OnderwijsXtra

 
© 2011 Het maken van kopieën of printscreens van onze website(pagina's) of enige andere vorm van duplicatie zonder onze nadrukkelijke en schriftelijke toestemming is verboden.
OnderwijsXtra | Alle rechten voorbehouden | KvK 54015545
privacybeleid | disclaimer